ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ






ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ    6/12/16
Μετά από τεράστια έκρηξη ΑΓΝΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ  που μας διαπερνούσε όλη μέρα χθες και ψες, είχαμε ένα βράδυ παράξενου/ύπνου/καθαρισμού παλαιών κραδασμών/τεραστίων χρονοδιαγραμμάτων, και μετά από αυτό ετοιμαστείτε γιατί  όλα στις ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ που είναι παλιά, πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια για να γίνουν ορατά, παρόντα για να τα χειριστούμε... θα βγουν πολλές πραγματικότητες παλιού προγραμματισμού, που δεν είναι ευθυγραμμισμένες με το ‘που πάτε’ ή τη νέα σας πραγματικότητα που αναδύεται.... Κατευθυνόμαστε προς την Ισημερία και ότι πρέπει να φύγει θα βγει στην επιφάνεια.... μπορεί να είναι πολλά ή λίγα, ένα είναι σίγουρο, οι ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ  μιλούν πιο δυνατά από  πριν. Επεξεργάζονται τόοοοσο διαφορετικά, απαντούν για μας και κάθε συναισθηματικό οτιδήποτε….το σώμα δεν ανέχεται/οτιδήποτε χωρίς να μπαίνει σε υπερφόρτωση με αυτές τις συχνότητες εδώ. Το νέο μας νευρικό σύστημα δουλεύει πολύ διαφορετικά από πριν. Η ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΛΗ και η κεφαλή/καρδιά διευθύνουν την παράσταση, κάθε σκέψεις/συναισθήματα/πάρε- δώσε χαμηλότερων κραδασμών θα στέλλουν το σώμα σε υπερφόρτωση αμέσως και “έξω από το πίσω μέρος της στήλης μας’ άμεση απαλλαγή… τότε το σώμα είναι τέλειωσε, δεν επεξεργάζεται/κάνει...Έτσι πρέπει να δίνετε σημασία στο τι λέει το σώμα σας, τι κάνει, τι σας δείχνει. Τώρα λεπτότητες μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες κυτταρικές απελευθερώσεις...καθώς τα σώματα μας ‘σπρώχνουν προς τα έξω’ απίστευτο όγκο παλιών κυτταρικών αποτυπωμάτων μετά την χθεσινή έκρηξη. Η καρδιά είναι βαθιά επηρεασμένη, έχοντας ανοίξει περισσότερο, τεράστια.
Λέμε όχι και ζητούμε και από τους άλλους να έχουν τον ίδιο σεβασμό που έχουμε για τον εαυτό μας... ή τους αφήνουμε να πάνε τον χαρούμενο τους δρόμο....
Τα πράγματα που ανεχόμουν πριν ή με τα οποία συμβιβαζόμουν λίγο...όχι πια. Τα σώματα μας ανώτερης συνειδητότητας δεν το επιτρέπουν.... (υ.γ. "Έτσι ξαφνικά", καθαρίζουμε τεράστια συλλογική ενέργεια έλλειψης σεβασμού και χειρισμού. Αυτό απαιτεί "όχι" πολλές ανθρώπινες όψεις που δεν το κατάφεραν αυτό από μέσα τους ακόμη. Μπορούμε να αγαπούμε και να λέμε όχι.... Έτσι αν το βρίσκεται στην πραγματικότητα σας, ίσως αυτό να βοηθήσει.)
Σήμερα είναι βαθιοί κυτταρικοί καθαρισμοί/απελευθερώσεις. γίνονται πολλά, συνέχεια. Αυτά ‘εξαντλούν & καίνε’ τα συστήματα μας αν δεν προσέχουμε. Μπορούμε να υπερφορτωνόμαστε/υπέρ διεγειρόμαστε πολύ γρήγορα, γιαυτό αναπνέετε αν βρίσκεται ότι τα πράγματα είναι ‘πολύ έντονα’ και αποτραβηχτείτε/κάνετε ένα βήμα πίσω... ξαναεστιαστείτε, ξαναβρείτε το κέντρο σας και αντιμετωπίστε το οτιδήποτε βγαίνει στην επιφάνεια για να το δείτε/αντιμετωπίσετε, σαν αγάπη, αλλά δυνατή αγάπη.... όχι..... δεν είναι αγάπη προς τον εαυτό σας αν συμβιβάζεται ο εαυτός σας.
Η ενέργεια είναι πέραν της ειρηνικής, όμορφης και αρχικής... συντονιστείτε με αυτό.......... πάντα έξοχο όταν απλά αφήνεις τον εαυτό σου απλά να ΕΙΝΑΙ  και να κινείται από αυτόν ‘τον χώρο’ με πρόθεση........
Σας αγαπώ! Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Θα κάνω το ίδιο κι εγώ! Ανοίξτε τις καρδιές σας εντελώς......... και ετοιμαστειτε!
Lisa Transcendence Brown ☼
Μετάφραση:

Εύη Χαράκη Μαχαιρά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγράμματα Παλιάς κ Νέας ΓΗΣ Feb.2024

Ανάληψη Ευθύνης Εαυτού

ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ